Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Antikalk coaten sanitaire ruimtes

Antikalk coaten sanitaire ruimtes

Sodan® SaniProtector is een mileu- en gebruikersvriendelijk, veelzijdige doorzichtige deklaag voor o.a. keramiek, doucheschermen en vele andere harde oppervlakken. Het dicht, poetst en beschermt oppervlakken chemisch en mechanisch met een gepatenteerd systeem (katalysator geactiveerde isomerische polymeren) d.m.v. een speciaal gedenatureerde ethyl/isopropyl alcoholoplossing als allesomvattende onderdeel van het dekkingsproces. Dit geavanceerde systeem biedt nieuwe demensies in het behoud, de verbetering en voorkomende schoonmaak/onderhoud.

Door het aanbrengen van deze coating wordt het oppervlak geheel onzichtbaar afgesloten en heeft vuil van o.a. zepen, kalk, huidvetten etc. geen vat meer op het keramiek, de coating beschermd deze. Wanneer de coating is aangebracht zal buiten kalkaanslag ook grafitti en permanent stiften eenvoudig te verwijderen zijn doordat deze niet rechtstreeks op het glas komt maar op de coating. Wanneer er graffiti of ander soort vervuiling op de coating is aangebracht kan deze met de normale reiniging worden verwijderd en zal de coating niet worden aangetast deze blijft afhankelijk van hoe vaak er wordt schoongemaakt lange tijd zitten. De coating kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Weerstand, duurzaamheid & verwijdering:

Als Sodan® SaniProtector op de juiste manier is aangebracht is het bijzonder duurzaam en wordt deze niet aangetast door zepen, oplosmiddelen of schoonmaakmiddelen. Het weerstaat zelfs hele hoge temperaturen (> 160º C).  Het kan alleen worden verwijderd door chemische of schurende middelen die voldoende zijn om een onbehandeld oppervlak normaliter af te schuren of af te slijpen.

Sodan® SaniProtector is een doorzichtige polymeerlaag, het oppervlak is gegarandeerd en onvoorwaardelijk chemisch inert, thermisch stabiel en blijft het absoluut onzichtbaar zonder te barsten, af te schilferen of te verkleuren. Bovendien is het gegarandeerd dat het op de juiste manier behandelde oppervlakken langer water, vuil en vlekken afstoten dan welk ander materiaal dan ook.

Toepassingstemperaturen: alhoewel Sodan® SaniProtector het hele jaar door kan worden gebruikt moet het oppervlak dat behandeld wordt volkomen droog zijn. Voor de beste resultaten moeten de oppervlakken geen temperaturen bereiken van onder het nulpunt of meer dan 38°C. De coating zelf is bestand tegen zeer hoge temperaturen, hoger dan 160º C.

Gratis Verzending bij bestellingen boven de € 350,00Dit geldt voor al onze producten!
© 2015 www.cleaningwebshop.nl is een onderdeel van Cleaning Solutions International bv. Alle rechten voorbehouden.