Cleaning Solutions International bv

Wij zijn een Groothandel met meer dan 30 jaar ervaring en knowhow binnen de schoonmaakbranche. Onze verkoopactiviteiten voeren wij uit in geheel Nederland, Duitsland en België. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich Schoonmaakbedrijven, Gemeentelijke instellingen, Hotels, Scholen, Horeca, Vastgoedbeheerders etc. Door de jarenlange ervaring  in de schoonmaakbranche en met name gericht op HACCP gebied binnen de voedingsmiddelen industrie zijn wij een professionele partner. Mede door deze uitgebreide kennis zijn wij van alle markten thuis op het gebied van schoonmaak en hygiëne.  Onze kracht is snelle- en goede communicatie, service,  klantgerichtheid en continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

Service dienst CSI 

CSI  heeft een eigen flexibele mobile servicedienst die er bij calamiteiten voor zorgt dat uw investering gewaarborgd blijft. Wij begrijpen als geen ander dat uw machine alle capaciteiten ter beschikking moet stellen om alle werkzaamheden vlekkeloos te laten verlopen.

Garantie  

Op alle nieuwe machines verlenen wij u 1 jaar fabrieksgarantie (bij het direct afsluiten van een onderhoudscontract 2 jaar garantie)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Natuurlijk zijn wij als leverancier van schoonmaakartikelen ook met het milieu bezig. Maar dat het niet helemaal zonder reinigingsmiddelen gaat is ons de laatste jaren ook duidelijk geworden. Wij zijn voordurend op zoek naar nieuwe producten en systemen waarmee we het milieu zo min mogelijk belasten.

Ecologische producten

Op onze site vindt u een compleet gamma ECO-producten- en mindermilieu belastende reinigingsproducten. Een nieuwe lijn producten die op basis van de laatste kennis en ontwikkeling een welkome bijdrage levert aan het milieu.

Bent u op zoek naar iets specifieks en u kunt dit niet vinden op onze site, laat het ons dan weten, wellicht kunnen wij u van dienst zijn

Voor vragen staan wij u graag te woord, gebruikt u hiervoor de live chat of het contactformulier.