Cleaning Solutions International bv (CSI) 

Wij zijn een Groothandel met meer dan 35 jaar knowhow binnen de schoonmaakbranche. Onze verkoopactiviteiten voeren wij uit in geheel Nederland. Onder onze opdrachtgevers, gemeentelijke instellingen, hotels, scholen, horeca, vastgoedbeheerders etc.

Door de jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en met naam gericht op HACCP gebied binnen de voedingsmiddelen industrie zijn een professionele partner. Mede door deze uitgebreide kennis zijn wij van alle markten thuis op het gebied van schoonmaak en hygiëne.

Onze kracht is snelle- en goede communicatie, service, klantgerichtheid en continuïteit staat bij ons hoog in de vaandel.

Servicedienst CSI heeft een eigen flexibele mobiele servicedienst die er bij calamiteiten voor zorgt dat de investering blijft. Wij weten als geen ander dat uw machine alle capaciteiten ter beschikking moet stellen om alle werkzaamheden vlekkeloos te laten verlopen. Voor alle merken machines kunt u een beroep doen op onze Service. Garantie Op alle nieuwe machines van 1 jaar fabrieksgarantie. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract ontvangt u 2 jaar garantie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Natuurlijk zijn wij als leverancier van schoonmaakartikelen ook met het milieu bezig. Maar dat het niet helemaal zonder reinigingsmiddelen is ons de laatste ook jaren duidelijk. Wij zijn altijd zoek naar nieuwe producten en systemen die het milieu zo min worden.

Bent u op zoek naar iets specifieks en u kunt dit niet vinden op onze site, laat het ons dan weten, kunnen we u van dienst zijn Voor vragen wij u graag te woord