Cleaning Solutions International bv (CSI bv)

CSI bv is een Groothandel met meer dan 40 jaar knowhow binnen de schoonmaakbranche. Onze verkoopactiviteiten vinden plaats in Nederland en België. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich, zorginstellingen, gemeentelijke instanties, hotels, scholen, horeca, vastgoedbeheerders etc.

 

Wetrok machines:

Het Zwitserse bedrijf Wetrok is zeer innovatief op het gebied van reinigingsmachines voor de professionele gebruiker, kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij Wetrok op nr. 1. Door een continu proces weet Wetrok steeds weer met betere machines te komen die niet alleen mooi uitgevoerd zijn, maar ook oog voor de gebruiker heeft m.b.t. ergonomische en eenvoud met als doel... een schoon en hygiënische leef/woonomgeving te creëren.

 

Door de jarenlange schoonmaakervaring en mede door onze uitgebreide machine kennis zijn wij van alle markten thuis op het gebied van schoonmaak en hygiëne, wij kunnen voor u de juiste partner zijn.

 

Onze kracht is snelle- en goede communicatie, service, klantgerichtheid en continuïteit staan bij ons vooraan.

 

Bent u op zoek naar een specifieke machine of systeem en kunt u deze niet vinden op onze site, laat het ons dan weten, wellicht kunnen wij u van dienst zijn.

 

Onderdelen

In de praktijk blijken er veel oudere modellen Wetrok machines in gebruik te zijn die ook periodiek onderhoud nodig heeft. Van vele oude modellen kunnen wij nog accessoires en onderdelen leveren. Onze service dienst zorgt ervoor dat uw investering gewaarborgd blijft. 

Voor overige vragen staan wij u graag te woord.