Retourneren: goederen komen in aanmerking voor creditering indien is voldaan aan de volgende voorwaarden.

Retourtermijn: retourzendingen worden na telefonisch/mail overleg met Cleaning Solutions International bv, binnen 8 dagen na levering geaccepteerd, conform de VERKOOPvoorwaarden in onze VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN 15.1.

  • De consument heeft 14 dagen om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden.
  • Daarna 14 dagen om het product terug te sturen.
  • Na aanmelden van het retour ontvangt u binnen 14 dagen het orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

Retourzending: Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Goederen dienen goed te worden verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.


Retourafhandeling: bij de goederen en volledige door Cleaning Solutions International bv zijn ontvangen u van ons een creditfactuur en storten wij het betaalde terug bedrag. Vooraf is met u besproken van Cleaning Solutions International bv ook de verzendkosten voor haar rekening neemt.

Recht op retourname: Cleaning Solutions International bv houdt recht voor om kosten (verzending, administratieve) voor de terugnemen van goederen op de creditnota in mindering te brengen.

Uitzondering: speciaal bestelde producten (goederen die wij apart voor u moeten bestellen) komen niet in aanmerking voor retourname mits onze toeleverancier akkoord geven.

BTW tarieven; alle prijzen op onze sites zijn bruto excl. BTW, wij zijn verplicht over de goederen BTW te heffen. Het kan voorkomen dat u uit het buitenland en de BTW wel is geheven, als u dan uw BTW (en KvK nr.) aan ons doorgeeft per mail zal dan wij de betaalde BTW bedrag te storten.

Proforma factuur: u kunt uw bestelling ook per mail naar ons toe zenden, u ontvangt dan van ons een proforma factuur, wanneer deze deur u is voldaan aan uw bestelling met de originele factuur.

Bestellen op rekening: is het mogelijk om op rekening te bestellen, voor ons al uw bedrijfsgegevens nodig. Bij twijfel is op rekening van niet en zal er altijd moeten worden.