Retourneren: goederen komen in aanmerking voor creditering indien is voldaan aan de volgende voorwaarden.

Retourtermijn: retourzendingen worden na telefonisch/mail overleg met Cleaning Solutions International bv, binnen 8 dagen na levering geaccepteerd, conform de VERKOOPvoorwaarden in onze VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN 15.1. Retourzending: goederen ongebruikt en op de markt brengen van in originele, aan Cleaning Solutions International bv.

Goederen dienen goed te worden verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.


Retourafhandeling: bij de goederen en volledige deur Cleaning Solutions International bv zijn ontvangen u van ons een creditfactuur en storten wij het betaalde terug bedrag. Vooraf is met u besproken van Cleaning Solutions International bv ook de verzendkosten voor haar rekening neemt.

Recht op retourname: Cleaning Solutions International bv houdt recht voor om kosten (verzending, administratieve) voor de terugnemen van goederen op de creditnota in mindering te brengen.

Uitzondering: speciaal bestelde producten (goederen die wij apart voor u moeten bestellen) komen niet in aanmerking voor retourname mits onze toeleverancier akkoord geven.

BTW tarieven; alle prijzen op onze sites zijn bruto excl. BTW, wij zijn verplicht over de goederen BTW te heffen. Het kan voorkomen dat u uit het buitenland en de BTW wel is geheven, als u dan uw BTW (en KvK nr.) aan ons doorgeeft per mail zal dan wij de betaalde BTW bedrag te sorten.

Proforma factuur: u kunt uw bestelling ook per mail naar ons toe zenden, u ontvangt dan van ons een proforma factuur, wanneer deze deur u is voldaan aan uw bestelling met de originele factuur.

Bestellen op rekening: is het mogelijk om op rekening te bestellen, voor ons al uw bedrijfsgegevens nodig. Bij twijfel is op rekening van niet en zal er altijd moeten worden.